Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فارس، مهدی عباسی عضو شورای شهرتهران در تذکری  که امروز در صحن علنی شورای شهر داشت، به وضعیت 129 ساختمان بسیار پرخطر در سطح شهر تهران اشاره کرد و گفت: این ساختمان ها به دلیل مراکز اجتماعی بسیار حائز اهمیت است و توقع این است که شهرداری به صورت ویژه همزمان با ورود دادستانی به این مساله از این فرصت استفاده کند و براساس تکالیف صریح قانونی به ایمن سازی اقدام مناسب را به عمل بیاورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: گودهای رها شده نیز مساله دیگری در حوزه ایمنی شهر است که باید در  مناطق شهرداری تعیین تکلیف شوند، چون برخی از این گودها 15 تا 8 سال است که بلاتکلیف مانده‌اند.

عباسی با تاکید بر اینکه پایدارسازی گودها هم مدت زمان دارد و اگر زمان منقضی شود باید منتظر اتفاقات ناگواری باشیم، درباره ابرجرثقیل ها نیز اظهار داشت: توقع می رود که در نظام پایداری سازی شهری به این مساله هم توقع ویژه شود.

این عضو شورای شهر با بیان اینکه باغ گیاهشناسی که یک میراث طبیعی و ملی کشور است، گفت: ما تکلیف داریم که به عنوان یک ارزش ملی آ نرا حفظ و صیانت کنیم و توقع می رود شهرداری منطقه 22 تدبیرلازم کند. چراکه ساخت مجتمع مسکونی در کنار این باغ کار غلطی است.

وی ادامه داد: باتوجه به شرایط تنش  آبی در تهران ضرورت دارد بازچرخانی آب در سطح شهر به عنوان یک طرح الزام آور مورد توجه قرار گیرد و پیشنهاد می دهم شهرداری پیش قدم شود و لایحه بازچرخانی آب در سطح شهر تهران را به شورا ارائه کند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: باغ گیاهشناسی گودهای رها شده مهدی عباسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۰۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت پارکینگ‌های محلی منطقه‌ای و ارتقاء ایمنی شهروندان در دستور کار شهرداری منطقه۱۶ باشد

مدیر عامل سازمان حمل و نقل ترافیک شهر تهران ضمن دیدار با محمدامین سالاری پور شهردار منطقه ۱۶ شهرداری تهران، مریم نخعی‌پور معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه ۱۶، از پروژه‌های حمل و نقل و ترافیکی این منطقه بازدید کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شهریار افندی زاده مدیر عامل سازمان حمل و نقل ترافیک شهر تهران ضمن دیدار با محمدامین سالاری پور شهردار منطقه ۱۶ شهرداری تهران، مریم نخعی‌پور معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه ۱۶، از پروژه‌های حمل و نقل و ترافیکی این منطقه بازدید کرد.

در حاشیه این بازدید مدیرعامل سازمان حمل و نقل ترافیک شهر تهران گفت: با توجه به وسعت مختصات جغرافیایی و تراکم جمعیت در منطقه ۱۶ شهرداری تهران، ساخت پارکینگ‌های محلی منطقه‌ای همچون پارکینگ زیر سطحی جوادیه با ظرفیت ۱۰۵ قطعه پارکینگ در دو طبقه و پارکینگ بعثت که در حال تجهیز کارگاه می‌باشد با ظرفیت ۵۸۲ قطعه جای پارک خودرو در ۶ طبقه از برنامه‌ها و پیگیری‌های سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرتهران است.

افندیزاده در بازدید از مسیر‌های بزرگراهی در طول منطقه با اشاره به وجود چهار مسیر بزرگراهی آزادگان، شهید یارجایی، شهید تندگویان و بعثت، افزود: ضمن مرمت و بازسازی تجهیزات ایمنی بزرگراهی از قبیل گاردریل و نصب نیوجرسی، ایمن سازی ۲۷ دماغه بزرگراهی با ۵۶ قطعه کاشن تانک و ۱۴۵ قطعه استوانه و همچنین خط‌کشی طول مسیر رفت و برگشت، این منطقه نیازمند توجه ویژه بیشتری به ساماندهی و ارتقاء ایمنی تجهیزات ترافیکی در طول مسیر این بزرگراه‌ها می‌باشد.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران گفت: اصلاح هندسی و ایمن سازی، پهلوگاه بزرگراهی، مسقف سازی و زیرسازی دو پایانه حمل و نقل عمومی، عملیات اجرایی و بهسازی ایستگاه‌های BRT، ساخت پارکینگ‌های طبقاتی و اورهال پارکینگ‌های روتاری از دیگر اقدام‌های مهم و شاخص منطقه ۱۶ شهرداری تهران می‌باشند.

افندیزاده افزود: پروژه پارک حاشیه‌ای به عنوان بزرگترین پروژه ترافیکی از نظر نظم بخشی اجتماعی و شهری همچون مناطق ۱؛ ۴ و ۵ شهر تهران با بیش از ۳۰ هزار قطعه پارکینگ حاشیه ای، در دستور کار این منطقه نیز قرار خواهد گرفت.

دیگر خبرها

  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • خانه های امامزاده ابراهیم شفت ایمن سازی می شود
  • جلوگیری از شهرک‌سازی در دل جنگل‌های توسکستان
  • کاهش ۳ درصدی حوادث منجر به فوت در استان اصفهان/ ۵۰ درصد فوتی‌های کشور مربوط به بخش ساختمان
  • نقش دولت در دریافت زیرمیزی توسط پزشکان
  • پاسخ میراث فرهنگی به ماجرای «سنگلج»
  • ایمن‌سازی دیواره‌های سنگی کانال‌های مستعد ایجاد حادثه در سطح منطقه پنج ارومیه
  • شناسایی ۱۰ ساختمان بسیار پرخطر و ناایمن در اراک
  • ساخت پارکینگ‌های محلی منطقه‌ای و ارتقاء ایمنی شهروندان در دستور کار شهرداری منطقه۱۶ باشد
  • اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی